Aktuální informace – výstavba webu

Bohužel nebylo moc času, zdraví a ještě se ukázalo že dokončení tohoto webu vyžaduje daleko více práce.
Z toho všeho plyne, že staniční web bude dokončen nejdříve za 14-dní.

Ale mám i dobré zprávy. Kamera s vysokým rozlišením která bude umístěna na OÚ Hovězí by dle všeho mohla být nainstalována v průběhu příštího týdne. Tudíž bude zdokumentována hovězská pouť která se koná 25. července. :)
Kamera pro lyžařský areál Vranča v Novém Hrozenkově je již také vyrobena momentálně se „zahořuje“ pro provoz. Její instalace se předpokládá v nejbližších třech týdnech.

Dále se ukázalo že tovární radiační štít pro teplotní a vlhkostní senzor je nedostatečný a tak při vedrech nad 28 st.Celsia dochází k nepřesnostem v měření. A to až 1 st. Celsia. Situaci se budeme snažit vyřešit v nejbližší době umístěním senzorů na lepší (stinné) místo a nebo vyrobíme nějaký dostatečný radiační štít.

Tagy: , , ,

2 Responses to “Aktuální informace – výstavba webu”

  1. František Novotný napsal:

    Zdravím Radku a smekám. Je to maximálně „vymakané“. Při vědomí množství času věnovaného vytvoření takového webu si těžko představit, že Ti zbývá ještě část času na jiné aktivity (myslím tím samozřejmě fotografii). Ať se Ti daří, slouží Ti zdraví a potkává Tě „Dobré světlo“.
    nofran

    • Radomír Luža napsal:

      Ahoj Franto,
      on čas je relativní pojem a ačkoli to tak třeba nevypadá, fotoklubový web je jiné kafe – hrubým odhadem jeho výstavba dala tak minimálně 30-krát více práce, protože tam je systém x-krát propracovanější, obsahuje něco okolo 50 provázaných modulů včeteně provázání tří redakčních systémů kde je rovněž třeba řešit uživatelské účty mít nejen znalost PHP ale i Drupal a Gallery API, což už je na mé schopnosti opravdu hodně. Jeden mírně propracovanější modul může člověk méně znalý kódu psát klidně i tři dýdny denodenně. :)
      A hlavně hodně věcí na tomto webu jsou již jen jakési poupravené hotové šablony, které lze ve většině případů snadno integrovat.

      Jinak díky za pochvalu a těším se na viděnou třeba na čtvrtečním fotopivu.

      Radek

Napsat komentář

Odebírat komentáře bez napsání příspěvku