Novinky září 2010

Už je to celkem doba co jsem se naposled ozval. Hold v poslední době nemám zas tolik volného času jak bych si představoval.
Přesto se mi podařilo i tak trochu se spoluprácí s kolegy z HovNetu postavit dvě kamery (Nový Hrozenkov – Vranča, Hovězí – obecní úřad) a jednu „satelitní“ meteostanici (Vranča).
Kamery si můžete prohlédnout na avizované adrese http://kamery.hovnet.cz nebo stačí kliknout na animaci v hlavní stránce tohoto webu. S webem webkamer jsem si celkem vyhrál a ještě tam stále dolaďuji hromadu mušek, přesto budu rád za nějaké komentáře návrhy co tam ještě chybí. To samé platí i o tomto webu. 8-)
Meteodata z nové stanice jsou například k nahlédnutí v tomto odkazu nebo přímo přes lévé menu – položka s názvem „Živě“. Grafy z této stanice jsou zatím k nahlédnutí jen na kamery.hovnet.cz
Dále jsem konečně na těchto stránkách zrušil statut „ve výstavbě“. Ono toho ještě není hodně dle mých představ a ke konečnému výsledku to má daleko, ale většina spuštěných stránek běží stabilně a plus mínus jak má (krom informací o této stanici).

Co se plánuje:
V nejbližší době plánuji na tuto stanici přidat 1-wire snímače UV, obecného slunečního záření, nový přesnější teplotní a vlhkostní senzor. No a možná ještě nějakou jednoduchou detekci blesků. :)
No a někdy přes škaredé zimní večery pořádně doladit tento web.

Tagy: ,

Napsat komentář

Odebírat komentáře bez napsání příspěvku